Първи учебен ден. RevoPad готви изненада за учениците

От REVO Pad 15 септември 2014 3137 прегледа

Изненада за първия учебен денСега през 2014 г. можем да кажем, че рестартът е възможен. Не защото се очаква качествена държавна политика в образованието, а защото техологиите станаха много достъпни. RevoPad предлага таблети подходящи за деца.  До броени часове ще се убедите - таблет за 43 лв.?  Няма по-евтин и качествен таблет на пазара. Да, всеки момент ще разберете, че и за родителите ще има по нещо ... 4 ядрен таблет с IPS за 118 лв. Ако разпознавате моделите - пишете ни по мейла и чата и не забравяйте да оставите мейл или телефон за контакт. Дори и да свършат, задължително ще намерим по една бройка за всички познали кои ще бъдат тези два модела.

В този ред на мисли можем да кажем, че благодарение на развитието на техологиите, днес всеки ученик може да има таблет. По света отдавна имат. И ги използват не само за Facebook и чат.

А ако случайно някой политик прояви загриженост за образованието в дългосрочен план, ние можем да подскажем няколко прости стъпки за революционизиране на образованието в България. RevoSchool е съвсем близо.

Сподели