Пъзел игри в Google Play

От REVO Pad 10 юли 2014 4839 прегледа

Електронните устройства, които използваме всеки ден в ежедневието ни са непрестанен източник на забавление за всички нас. Смартфоните и таблетите ни позволяват не само да свършим бързо работата си, да открием най-бързия път до дадена локация или да синхронизираме информацията между джаджите си, но и да прекарваме приятни часове докато играем или се наслаждаваме на любимите си приложения.

Много от нас не биха си представили цяло денонощие без да могат да работят със своето устройства и това се случва постоянно с всички нас. Все пак не бива да забравяме, че освен за важни дела можем да се доверим на смартфоните и таблетите си в случаите, когато скучаем и имаме свободно време.

Игрите вероятно са най-добрият начин да се откъснем от задачите си, след като сме спечелили малко време за себе си. Едва ли има по-подходящо средство да се забавляваме от класическите пъзел игри, които набират невероятна популярност сред потребителите. Ето и кои са най-интересните подобни заглавия, които ще откриете в Google Play:

1. Bubble Witch 2 Saga

Bubble Witch 2 Saga

Приложението е изключително подходящо в моментите, когато се налага да убиете известно време или искате да си починете от динамиката на ежедневието си. Вашата роля в играта е да помогнете на главния персонаж, който се казва Стела и нейните котки, за да се справи с тъмните сили, които искат да превземат земята ѝ. Идеята е да използвате балончетата в долната част, за да ги изстрелвате нагоре и да премахвате с тях мехурчетата със същия цвят. Bubble Witch 2 Saga е чудесен начин да се забавлявате на 7-инчовия LTPS дисплей с Full HD резолюция на фаблета RevoPhone K870, който впечатлява със своите наситени цветове.

2. Glow Grid

GlowGrid

Интерфейсът е характерен за класическите пъзел игри, в които трябва да подреждате едно до друго кубчета с еднакъв цвят, за да събирате повече точки, като ги премахвате от полето. Приложението ви предлага възможност за избор между два различни режима, като в първия разполагате с неограничено време, докато при Panic Mode имате само няколко секунди, за да ги поставяте където трябва. Излишно е да казваме, че това е по-динамичния вариант, а ако не се справите Glow Grid блокира определени квадратчета, които вече не можете да използвате, за да изостри допълнително напрежението, докато вие сте потопени изцяло в кристалната картина на компактния и бърз RevoPhone K850.

3. Push Panic

Push Panic

Едно от първите впечатления, което ще получите от играта е, че тя представлява модерна версия на Теtris, която беше доста популярна до преди няколко години. Предвидени са три режима на игра, а целта ви е да подреждате еднакви блокчета преди червената лента да достигне твърде високо на дисплея. Независимо дали ще изберете Classic, Score или Color Mode може да сте сигурни, че няма да усетите как е минало времето ви, а HD резолюцията на RevoPhonе M851 ще превърне Push Panic в още по-незабравимо преживяване и идеална компания за свободното ви време.

4. Kiwanuka

Kiwanuka

Саундтракът на приложението е доста подходящ за приключенията, пред които ще бъдете изправени, докато играете Kiwanuka. Само вие можете да спасите хората от кристалното царство и целта ви е да ги поведете към свободата. Потребителите могат да използват допълнителни магически сили, за да продължават напред и така да разбират отговорите на много дълбоко забравени въпроси, докато се опитват да се изкачат до върха на ледената кула. Mузиката на Kiwanuka е доста вдъхновяваща и звучи кристално и силно на вградените високоговорителите на смартфоните и таблетите на марката RevoPad. 

5. CYBERGON

CYBERGON

Създателите на приложението ви пренасят във виртуален свят, в който трябва да контролирате компютърна програма, опитваща да хакне мрежата на голяма корпорация. Геймплеят представлява движеща се пирамида, в която избягвате плаващите кубчета, докато събирате цветни сфери. Идеята е да успеете да издържите максимално дълго на полето, като се движите наляво и надясно и се наслаждавате на визуалното преживяване, което CYBERGON ви предоставя. Играта е създадена, за да ви гарантира положителни емоции в продължение на часове на достъпния RevoPhone M860 и 6-инчовия му HD дисплей.

Сподели