Разпознаване на лица с RevoPhone K850 KitKat Octacore

От REVO Pad 10 септември 2014 5347 прегледа

Разпознаване на лица с RevoPhone K850 KitKatRevoPhone K850 Octacore KitKat е смартфон, който съчетава в себе си технически характеристики и цена, която няма да намерите в друг модел на пазара. Високата производителност се гарантира от осемядрен 1,7GHz процесор MediaTek MT6592, а любимото ви съдържание ще изглежда по-добре от всякога на 5-инчовия му HD дисплей. Основната камера е с 13-мегапикселова резолюция и е чудесна за заснемане на снимки и клипове с максимално високо качество.

Множеството приложения в Google Play ви позволяват да се забавлявате по всевъзможни начини със своите смартфони и таблети, но сега искаме да насочим вниманието ви към един конкретен тип заглавия. Благодарение на тях можете лесно и ефективно да разпознавате лицата на своите приятели и познати в снимките, които улавяте. Ето и кои са най-интересните от тях:

1. Face Recognitiion-FastAcess - синхронизира информацията между вашите устройства                       

Eдно от най-интересните приложения за тази цел, което ще откриете в Google Play и премахва напълно необходимостта да помните всичките дълги и сложни пароли за отделните уеб сайтове.  Другото му предимство е, че то синхронизира информацията между всичките устройства, които използвате, което означава, че лесно и бързо можете да използвате кодовете от всичките си мобилни джаджи. Приложението също така работи с лаптопи и персонални компютри, което значително увеличава популярността му сред потребителите. Face Recognitiion-FastAcess може да изтеглите от тук.

2. Visidon AppLock - предпазете приложенията си

Aко искате да предпазите всяко едно от приложенията, с които работите на своя смартфон като например имейл или SMS клиента, който използвате именно това е приложението, което трябва да тествате.  Разполагате с опцията да избирате кои от тях да бъдат предпазени от него и кои да останат отворени, като заглавието работи, използвайки предната камера на смартфона ви в реално време. Лесният за използване интерфейс е другата сериозна характеристика на заглавието, чиито възможности задължително да изпробвате от своята мобилна джаджа. Visidon AppLock може да изтеглите от тук.

3. Face Recognition with Open CV - разпознава лицата, които ви интересуват

Последното приложение в нашия списък, което ще ви гарантира, че вие можете винаги да разпознавате лицата на хората, които обичате и ви интересуват. Иконки в различни цветове като зелен, жълт и червен ще ви информират за сигурността, с която то идентифицира хората, които искате. Необходими са само няколко минути след като го инсталирате, за да свикнете и започнете да се възползвате от функционалността му. Face Recognition with Open CV може да изтеглите от тук

Сподели