Разпознаване на песни с RevoPhone K850 Kitkat

От REVO Pad 10 септември 2014 3747 прегледа

RevoPhone K850 KitKat ShazamПлатформата Android 4.4 KitKat OS ни позволява да се потопим в най-новите софтуерни иновации на Google и прави работата със смартфони ни в още по-приятна и лесна задача. Любителите на музиката могат лесно да навигират своята мултимедийна колекция, като паузират, превключват и превъртат парчетата от началния екран, дори и като дисплея не е активен, както и да виждат анимации с обложките на албумите. RevoPhone K850 Octacore KitKat е най-достъпният модел с последния софтуер на компанията в България и се възползва по най-добър начин от подобренията в нея.

Случвало ли си е да пътувате с колата си и да чуете вдъхновяваща песен по радиото, но да не знаете как се казва? Или пък случайно да чуете готино парче в някое заведение и да се изправите пред същия проблем. Ако сте собственици на този атрактивен смартфон можете лесно да се справите с тази ситуация, като използвате няколко много иновативни приложения. Необходими са само няколко секунди не само да разберете името на песента, но и да го запазите в него, за да може след това да си я пуснете и да се наслаждавате на ритъма ѝ на спокойствие. Ето и кои са те:

1. Shazam

При всички положения можем да кажем, че това е най-популярното мобилно приложение за идентифициране на песни за Android OS. Oпциите му включват възпроизвеждане на текстовете им в реално време, гледане на клиповете в YouTube, слушане на парчетата в онлайн услуги като Spotify и опция за бързото им споделяне в социалните мрежи. Лесният за използване интерфейс и бързата скорост на работа са най-отличителните характеристики на Shazam.

2. TrackID

Друго атрактивно заглавие, което ще ви позволи лесно да разберете името на всяка една песен, която ви интересува. Веднага след като го направите можете да използвате Like бутона, за да я препоръчате на своите приятели във Facebook или да виждате биографиите на самите изпълнители, както и да стриймвате клиповете им във YouTube. ТrackID е чудесен начин да откривате ново музикално съдържание, докато се наслажадвате на големия 5-инчов OGS дисплей на RevoPhone K850 Octacore KitKat.

3. SoundHound

Неслучайно това заглавие се използва от над 200 млн. потребители в глобален мащаб и определено ще ви изненада със скоростта, с която разбираме как се казват парчетата, които слушаме. Включени са още опции да виждате текстовете, както и да получавате в реално време информация и новини за любимите ви изпълнители. SoundHound съчетава в себе си всичко, което бихте искали от подобно приложение.

Сподели