RevoBeats слушалки с микрофон

От REVO Pad 16 септември 2014 3553 прегледа

RevoBeats слушалки с микрофонЛюбимото ни музикално съдържание е навсякъде около нас, независимо дали се намираме в домовете си, работим със служебния компютър или пътуваме. Вграденият капацитет на мобилните ни джаджи позволява да съхраняваме огромно количество от песни, които да са на една ръка разстояние винаги, когато сме в движение. Набиращата популярност на българския пазар, компания RevoPad предлага на потребителите си висококачествени аудио слушалки на цена, която определено ще ви изненада.

Елегантен дизайн и достъпна цена на слушалки

Aтрактивната серия аудио слушалки RevoBeats са създадени изцяло с идеята да променят начина, по който се забавлявате на своите смартфони и таблети. Моделите от гамата са не само лесни за носене, но имат елегантен дизайн и компактни размери, а достъпната им цена не бива да ви заблуждава, тъй като качеството на звука, което те гарантират е от най-висок клас. Името на слушалките е RevoBeats J71, като те са на разположение за потребителите в три различни цвята, а именно зелен, бял и син.

Многофункционален аксесоар за вашия смартфон - елегантни слушалки с микрофон

Така можете по най-добър начин да изразите своята индивидуалност, в зависимост от нюанса, който предпочитате. Ергономичният им дизайн ги прави много удобни за носене и това определено е задължителен аксесоар, с който трябва да оборудвате своите мобилни устройства. Вграденият микрофон ви позволява да извършвате гласови обаждания директно от слушалките, което е изключително полезна функция, особено в случаите, когато ръцете са ви заети.

Честотният диапазон, в който работят варира между 20Hz-20kHz, a максималната им мощност достига до 10mW. Слушалките RevoBeats могат да бъдат купени с гаранция за период от 12 месеца, което е категорично доказателство за дългия живот, който те ще ви предложат. Покупката на слушалки несъмнено е едно от най-добрите допълнения към функционалността на смартфоните и таблетите ни.

 

Високото качество не винаги означава по-скъпа цена. Иновативната гама от слушалки с микрофон на компанията е достъпна за едва 19 лв., а в замяна ще получите ясни и кристални звуци, които ще ви потопят изцяло в ритмите на любимите парчета. В заключение ще отбележим, че бъдещите собственици на най-достъпния Android 4.4 KitKat OS смартфон на българския пазар RevoPhone K850 Octacore KitKat ще получат като бонус един чифт аудио слушалки към комплекта, който е допълнен още от USB кабел, зарядно устройство, и протектор за дисплея му.

Сподели