Революционни технологии на революционни цени днес

От REVO Pad 01 октомври 2014 5662 прегледа

Революционни технологии на революционни цениТова е мотото на Revo, марката за качествени смартфони и таблети. Не сме забравили и любителите на музиката. RevoBeats са качествени слушалки с микрофон.

За по-малко от година марката Revo преобърна представата на потребителите за цените на Смартфоните и Таблетите в България. Ние доказахме, че можем да предложим красиви, здрави и надеждни продукти, които поребителите харесват и ползват с удоволствие. Ние предлагаме най-изгодния, най-бърз и най-лек Смартфон на пазара. Това е Осемядреният Смартфон RevoPhone K850 с най-новата версия на операционната система Android - KitKat. устройството е с брилянтен IPS дисплей и две сим карти.

Потърсете с Google Осемядрен смартфон и ще се изненадате колко много потребители ни се довериха. Вижте и техните мнения. Потърсете RevoPhone мнения  ... дори и ние се изненадахме.

Сега е момента да ви издадем малко тайни. Всъщност това не е тайна - ние винаги сме изказвали открито и ясно своите благодарности към нашите клиенти. Начинът да кажем благодаря е с новите устройства, които ще ви зарадват с цени и параметри.

 

Най-напред - най-важното: При Revo качеството е стандарт:

1. IPS дисплей с брилянтно качество;

2. Перфектен модерен и енергономичен дизайн. Това е Revo!

3. Уникална производителност с четириядрени процесори;

4. Качествена и надеждна батерия с дълъг живот.

Това е революцията в технологиите и за да бъде революцията истинска, ще добавим и революция в цените. Какво ще кажете за цени под 200 лева? Какво ще кажете за размери от 5.5 инча и дебелина под 6 мм.? Това е истинската революция. Това обръща представата за цените, а именно, че те могат да бъдат революционно справедливи, а технологиите революционно полезни.

Истинската революция е на Revo.bg

Сподели