Революционни технологии на революционни цени

От REVO Pad 14 февруари 2014 3003 прегледа

RevoPadНяма как да не ви е направило впечатление, че в дългата история на човешкия род, хората винаги са се интересували от технологиите: огъня, сечивата,  оръжията - всички те са част от технологичната еволюция .  В тази еволюция е имало и революционни моменти, моменти, в които се случват изобретения, които променят коренно представата за технологиите. Такива моменти са откриването на електричеството, създаването на автомобила, създаването на компютъра, създаването на таблетите. Всички тези събития преобръщат представите на хората основно в областта на комуникациите (където обмена и обработката на информация е основен процес).

RevoPad с гордост споделя своя принос за развитието на технологиите и най-вече за тяхната достъпност. Никога до сега компютъра (таблетите се еволюирали компютри) не е бил толкова достъпен и толкова съвършен. Днес, за по-малко от 100 Лв., всеки желаещ може да има достъп до цялата информация на света, да създава и споделя такава, да комуникира с целия свят, да се вдъхновява и създава съдържание, с което да вдъхновява себеподобните си и естествено да създава нови технологии, които да предизвикват еволюции в технологиите.


Ето продуктите, които дават своя скромен принос в еволюцията и революцията на технологиите и с които се гордеем:

RevoPad N7 Mini S – най-тънкият таблет

Дебелината на този таблет е едва 6.8 мм. Корпусът е алуминиев, с красиви и изчистени линии. Дисплеят е 7.85” IPS, процесорът е четириядрен Rockchip 3188, а паметта – 1GB. Това не са всички достойнства на този своеобразен флагман в серията. Устройството има две камери с 0.3 и 2MP, а батерията му е със заряд от невероятните 4000mAh. Елегантният таблет е с инсталиран Android 4.2.2 Jelly Bean. Всичко това получавате на изключително достъпна цена.

RevoPad T10 – изгоден таблет с двуядрен процесор

Изчистеният дизайн се съчетава с двуядрения процесор Action ATM7021 Cortex-A9. RAM паметта е 512MB, а вграденото просранство за съхранение на данни - 8GB. Екранът на RevoPad T10 е 7.0" LCD TFT Capacitive Touchscreen (1024x800). Работата с него е удоволствие, благодарение на двуядрения графичен процесор Power VR SGX-540. Този таблет струва едва 139лв.

RevoPad MR798 – елегантна визия на достъпна цена

Корпусът е издържан в класическите черен и бял цвят. Процесорът е двуядрен Rockchip RK3026. RevoPad MR798 разполага с 512 MB RAM и 4 GB сторидж. Дисплеят на таблета е 7.0" LCD TFT Capacitive Touchscreen с резолюция 1024 x 600.

RevoPad MR793 – качество на невероятна цена.

Този таблет от серията RevoPad е най-изгодният на пазара. Ако сте оставили избора на подарък за последния момент, възползвайте се от невероятната цена на RevoPad MR793 – 69лв. Срещу тази промоционална оферта получавате 7" таблет с едноядрен процесор Allwinner A13 и 512MB RAM. Зарадвайте любимия човек на Свети Валентин 2014!

Сподели