RevoPhone К850 Octacore – смартфонът от висок клас, който може да си позволите

От REVO Pad 21 май 2014 4464 прегледа

RevoPhone K50Продуктите на RevoPad съчетават в себе си компактни размери, бързи процесори, впечатляващи камери и достъпни цени. Комбинация, с която малко компании могат да се похвалят и фактор, който допринася за това да отговарим по най-добър начин на мултимедийните ви нужди. RevoPhone е име, което трябва да запомните, а най-новия смартфон е поредното доказателство за това.

Устройството е изправено пред тежката задача да се конкурира успешно с другите популярни модели с Android OS на пазара, но въпреки това притежава потенциала да го направи. Ето и кои са най-добрите характеристики на RevoPhone К850 Octacore:

Дисплей

Смартфонът е с голям 5-инчов дисплей, който поддържа резолюция от 1280х720 пиксела. Впечатляващата картина се гарантира от иновативната технология One Glass Solution, а самия тъчскрийн и панела са обединени в един компонент, за да се намалят размерите му. Благодарение на тази иновация можете да се наслаждавате на максимално наситени цветове, ярък контраст и добра рефлекция при излагане на пряка слънчева светлина.

Процесор и RAM

RevoPhone К850 Octacore ще задоволи всичките ви мултимедийни нужди, тъй като се отличава с максимално висока производителност. Използваният процесор е MediaTek MT6592, който е с осем ядра и тактова честота от 1,7GHz. Бързата му скорост на работа се гарантира и от 2GB RAM, както и от 700MHz Мali-450МР графичен чип на ARM. Taка вие получавате смартфон с характеристики на модел от най-високия клас, който обаче е фокусиран към най-ниския ценови сегмент.

Камера

Eдна от най-интересните иновации на този нов смартфон е впечатляващата камера. Клиентите имат възможността да се докоснат до последните иновации в индустрията с 13-мегапикселовия основен сензор в задната част на смартфона. Максималната резолюция в случая достига до 4826х2736 пиксела, което е напълно достатъчно да видите снимките си във впечатляващи детайли.

RevoPhone К850 Octacore  има и 5МР камера отпред, която е не само подходяща за селфи снимки, но и за видео разговори с приятелите ни. Предвидени са и допълнителни режими на работа като HDR и Face, които са другите отличителни характеристики на този смартфон. По този начин атрактивният модел превъзхожда много от своите конкуренти в този ценови сегмент.

Софтуер и батерия

Устройството оперира с Android 4.2.2 OS, работейки достатъчно стабилно, за да задоволи мултитаскинг възможностите ви. Батерията е с капацитет от 2200mАh, което е доста добра стойност за този ценови клас и ще ви гарантира цял ден за работа с любимото устройство.

Вградена памет и цена

Капацитетът за съхранени на данни е само 8GB, но може да се увеличи допълнително с още 32GB като използвате microSD памет карта. Tака ще можете да разполагате с общо 40GB, за да имате достъп до своята мултимедийна колекция от съдържание независимо дали сте вкъщи или пътувате. RevoPhone К850 Octacore има и компактни размери от 144,5х71,5 милиметра при дебелина от 7,84мм. и тегло от 136 грама, а гаранцията му е 2 години. Очакваната цена, на която той може да се купи е 348 лв., което е едно от най-големите предимства пред конкурентите му.

RevoPhone К850 Octacore The technology Leads Future, HD Camera LED Flash, with 3d Sound by modern design

Сподели