Shazam - Разпознаване на музиката която чуваме с таблет или телефон

От REVO Pad 18 юни 2014 9426 прегледа

ShazamМобилните приложения се превърнаха в най-важния фактор от функционалността на съвременните смартфони и таблети. Онлайн магазините на Google и Apple осигуряват достъп до разнообразна колекция, които ни улесняват във всяка една дейност и задача, която трябва да свършим. Самите компании също така разработват собствен софтуер, който преинсталират на устройствата си и така ни позволяват да се възползваме максимално от функционалността им.

Shazam е най-популярото приложение, за да разберете името на песен, която не знаете как се казва и чувате по радиото в колата си, докато сте в магазина и се движите или разпускате в някое заведение. Предвидена е опция да споделяте своите открития с приятелите си във Facebook, Twitter, Pinterest и Google+, а също и да купувате бързо парчетата от Amazon или Google Play или iTunes.

Moжете също така да слушате песните в онлайн услуги като Spotify, както и да получавате в реално време текстовете им. В официалния уеб сайт на приложението можете да виждате цялата си история, а също да гледате клиповете им в YouTube. Shazam ви позволява да получавате най-актуалните новини на любимите си изпълнителни, а новата му версия вече може да се изтегли от Google Play и App Store.

Приложението е чудесен начин да откривате винаги името на нова песен и изглежда чудесно на 8-инчовия IPS дисплей с резолюция от 1280х800 пиксела на RevoPad 8P 3G. Компактните му размери и поддръжката за 3G са сигурна гаранция, че ще се забавлявате винаги, когато пътувате, а също и да виждате препоръки на парчета от потребители, които имат сходни интереси.

Shazam е оптимизирано и за по-малките дисплеи на смартфоните и работи бързо на уникалния 5-инчов One Glass Solution панел на RevoPhone K850. Осемядреният 1,7GHz процесор и 2GB RAM ще ви позволяват да се възползвате от пълната функционалност на приложението и да се наслаждавате на ярките и наситени цветове на иновативния му дисплей.

Сподели