Смартфон с KitKat

От REVO Pad 10 септември 2014 4488 прегледа

RevoPhone K850 KitKatПреди да се асоциира с операционна система КитКат беше позната марка шоколадова лакомство за малки и големи, собственост на Nestle. Кому донесе предимство факта, че КитКат е вече и версия на операционна система - на Google или на Nestle? Твърденията са, че няма финансова сделка, Nestle ще доставят безплатно шоколадчета за офисите на Google (joke!)

RevoPhone K850 Octacore KitKat е eлегантен и многофункционален смартфон, който е най-достъпното устройство, работещо с последната версия на Android OS, което ще намерите на българския пазар. Предимствата на този атрактивен модел пред конкурентите му са свързани не само s цената, но и с техническите спецификации и това е причината да е най-продавания модел на все по-популярната компания в страната ни. В допълнение на това новия мобилен софтуер на Google се отличава с редица подобрения и функционалности, които превръщат работата с RevoPhone K850 в истинско забавление. Не бива да забравяме и факта, че устройството работи и с две SIM карти, което е другата отличителна черта на това предложение на RevoPad.

Аndroid 4.4 KitKat OS е най-усъвършенстваната версия на платформата досега и позволява да активирате смартфона само като използвате командата „ОK Google”. По този начин само с гласа си може да търсите в интернет, да създавате съобщения или откривате информация, която съхранявате в него, да стартирате любимата си песен или да получите данни в реално време за GPS локацията, която ви интересува. Феновете на музиката разполагат с възможността да се наслаждават на парчетата си във Full Screen режим и да виждат анимации с обложката на даден албум, дори като устройството е заключено. Така собствениците на RevoPhone 850 Octacore KitKat могат лесно да паузират, спират, превъртат или пускат друга песен по най-лесния възможен начин.

Новият Immerse режим е доста полезна функция, с която можете да се фокусирате изцяло върху съдържанието, което е най-важно за вас във всеки момент. Независимо дали четете, гледате филм или се забавлявате с някоя игра той автоматично скрива отворените приложения и оставя само това, с което искате да работите, а с едно движение на пръстта имате достъп до Status лентата и бутоните с навигация. Android 4.4 KitKat OS предлага по-добри възможности за мултитаскинг и изненадва със своя лесен за употреба и изчистен интерфейс.

Снимките, анимациите и видео клипове изглеждат впечатляващо на 5-инчовия дисплей с HD резолюция на смартфонa, който е базиран на уникалната технология OGS. Откриването на контактите, с които най-много комуникирате е изключително проста задача благодарение на новото Phone приложение, което ви показва първо онези хора, с които говорите най-често. Атрактивното предложение на компанията гарантира, че всичките ви съобщения и кореспонденция е достъпна от едно единствено място, а именно актуализираното Hangouts заглавие.

Принтирането на важен документ е опростено максимално, тъй като Android 4.4 KitKat OS предлага директна опция за отпечатване, която ще намерите в настройките. Менюто за търсене също е променено и визията му вече предлага много допълнителни функции, а също различни шрифтове и цветове. Поддръжката за Quickoffice е друго важно подобрение, позволяващo да работите, редактирате и създавате текстови файлове и таблици винаги, когато пътувате.

Сподели