Спечели $10 с виртуалната валута на Amazon - лесно и бързо

От REVO Pad 20 юни 2014 2355 прегледа

Amazon coinАmazon са най-голямата търговска верига в интернет, но също така продава и собствена серия достъпни таблети с името Kindle Fire. Компанията проявява все по-голям интерес към мобилния сектор и вече представи първия си смартфон, който се казва Fire Phone. Устройствата на Amazon работят с модифицирана версия на Android OS и също така оперират със собствени приложения от онлайн магазина ѝ.

Приложенията са ключови за функционалността на съвременните мобилни устройства и са невероятно допълнение към все по-мощния им хардуер. Компанията вече се похвали, че предлага на потребителите си избор между над 240 хил. приложения и сега стартира интересна промоция в своя уеб сайт. Благодарение на нея собствениците на Android OS могат да спечелят до $10 под формата на нейната виртуална валута, която се казва „Amazon Coins”.

Вече ви запознахме с с атрактивните продукти на RevoPad, които можете да купите на българския пазар. Ако вече сте се сдобили с някое от елегантните устройства на този бранд можете също да се възползвате от това предложение на Amazon. Eдинственото, което трябва да направите е да инсталирате пет приложения на своя смартфон или таблет. Едва ли има по-добър начин да се сдобиете с $10, които след това спокойно можете да използвате, за да си купите електронни книги и т.н.

Имената на самите приложения са iHeart Radio, Food Network in the Kitchen, Strawberry Shortcake Bake Shop, Don’t step the white tile и Dr. Panda’s Restaurant. Всяко едно от тях се оценява от компанията на 200 Amazon Coins, като заедно събират общо 1000, а те са еквивалента на $10. В случай, че искате да изпробвате сами възможностите им можете да го направите веднага като посетите Amazon.com.

Смартфони като RevoPhone K850 предлагат чудесна възможност да работите с приложенията и да се наслаждавате на ярките и наситени цветове на 5-инчовия му HD дисплей с технологията One Glass Solution. Бързият осемядрен 1,7GHz процесор ще ви гарантира, че дори най-тежките игри ще работят безпроблемно на иновативния модел. Все пак таблетите разполагат с предимство пред този тип устройства, което е провокирано предимно от по-големите им дисплеи.

Ако сте привърженици на по-компактните модели, RevoPad ви предоставят възможността да се сдобиете с ултратънкия RevoPad N7 Mini S. Елегантен дизайн, HD резолюция, четириядрен процесор и 7,85-инчов дисплей е комбинацията от характеристики, която ще ви забавлява винаги, когато сте в движение. Препоръчваме ви да обърнете внимание и на Revopad 8P 3G, който е с 8-инчов IPS панел и разделителна способност от 1280х800 пиксела и така осигурява максимално качество на картината за любимите ви игри и приложения.

Сподели