Свети Валентин

От REVO Pad 13 февруари 2014 2556 прегледа

свети валентинПодробности на тема Св. Валентин можете да научите от много места в мрежата. Google са подготвили специална анимация за Св. Валентин - Happy Saint Googletine! Има и други любопитни факти, като например, че Православната църква отбелязва този ден на 30 Юли. Ясно е защо 14-ти Февруари е станал по-популярен. Все пак по-добре е виното и любовта да са заедно. Някои глобални информационни издания казват, че обикновено поздравът  "Честит Св. Валентин" е отправен от мъж към жена или от жена към мъж, но много рядко се случва да е от мъж към мъж... сериозно? Колко рядко? 

Да, естествено там, нямат, в същия ден, празник на още идин мъченик – Трифон. Тук мъжете имат повод да се поздравят. Честит Трифон Зарезан!

Ние от RevoPad искаме да ви поздравим с Revo Love!  Желаем ви хубави любовни мигове, не само на празника на влюбените, но и всеки един ден. Обичайте се, споделяйте любовта си един към друг, създавайте си поводи за Наздраве!

Благодарим за огромния интерес към нашата промоция Таблет за 69 за Св. Валентин. 14 Февруари 2014, Св. Валентин е последният ден, когато можете да закупите RevoPad MR793 на цена от 69 лв. от магазина на RevoPad мол Парадайс в София или онлайн на  www.RevoPad.com

Сподели