Таблет или лаптоп – кое да изберa

От RevoPad 18 март 2014 2991 прегледа

Таблет или лаптопАко се колебаеш какво мобилно устройство би ти било по-полезно, ние сме насреща, за да окажем съдействие.

Първоначално трябва да изходиш от приложението на устройството, което търсиш. Спецификациите на съвременните таблети са съпоставими с тези на лаптопите. Разликата основно е в размера на дисплея и теглото. 

Професионално приложение

Ако мобилното устройство, което търсиш е основно за професионално използване, работа със специфични програми,  подходящо решение е изборът на лаптоп. Подобен софтуер често изисква висока производителност на машината и по-голям дисплей.

Бизнес приложение

Ако работата ти е свързана с много пътуване, несъмнено се нуждаеш от мобилно устройство. Таблетът е по-лек и удобен за пренасяне. Той може лесно да се свързва с по-големи устройства, за изнасяне на презентации. RevoPad N7 Mini S е идеалният бизнес таблет. Бързодействието му е гарантирано от четириядрения процесор - Rockchip 3188 Cortex-A9 и 1GB оперативна памет. IPS екранът е 7.85", с резолюция 1024 x 768. Корпусът е алуминиев с изчистени линии. Таблетът има две камери – предна - 0.3MP, подходяща за видео конферентни разговори и задна - 2MP.

Забавление

Когато се търси мобилно устройство за игри, слушане на музика или гледане на филми, безспорен победител е таблетът. Със своите по-малки и удобни размери, пренасянето му е много по-лесно. Вградената клавиатура е едно от основните му предимства, правещи го по-компактен. Когато се търси таблет за игри, трябва да се има в предвид бързодействието на устройството, за да не е съпътствано използването му с постоянно зацикляне. От семейството на RevoPad много подходящи са двуядрените таблети RevoPad T10 и RevoPad MR798. За слушане на музика, четене на книги и онлайн чат препоръчваме RevoPad MR793. Със своята изгодна цена, той е и подходящият таблет за подарък. Процесорът му е едноядрения All Winner A13, 1.2GHz, а оперативната памет - 512 MB.

Независимо дали ще използваш своя таблет RevoPad по работа или в свободното време, удоволствието е гарантирано. Изгодните цени не са за сметка на качеството. Отдай се на любимите си занимания, независимо къде се намираш!

Posted in: Всичко Tags: таблетRevoPad
Сподели