Таблетът Revopad Т10 се предлага в България само за 139лв.

От REVO Pad 20 януари 2014 4504 прегледа

През  последните години се наблюдава  тенденцията,  че лаптопите започват да отстъпват позициите си на таблетите и добре познатите на всички хибридните  устройства. Те са по-удобни за използване и пренасяне,  а  тенденцията е, че цената им  намалява със всеки изминал месец. На пазара вече можем да намерим таблети на много изгодни цени, които предлагат всички необходими функции и екстри за да задоволят нуждите на всякакъв тип потребители. Пример за много добра производителност и ниска цена е таблета RevoPad T10.

Дизайнът на таблета е  изчистен и в същото време разчупен с комбинацията на черен и бял цвят. Покритието е приятно на допир и със сигурност няма да ви създава дискомофорт  при работа. Външният вид и параметрите на T10 с нищо не издава цената му от едва 139 лева,  той може спокойно да се конкурира дори и с iPad mini.

ДисплеRevoPad T 10-изгоден таблетй

 

7-инчовите устройства се превърнаха в стандарт за удобен и леснопреносим таблет. Именно такъв е и RevoPad T10. 7-инчовият му диспей,  с резолюция 1024x600 пиксела. LCD TFT матрицата се отличава с прекрасна картина,  изображенията са с висок контраст, а цветовете са много наситени.  Работата с дисплея при силна дневна светлина няма да ви затрудни изобщо, яркостта на подсветката прави детайлите ясно различими, а изображенията много контрастни. Capacitive Touchscreen технологията прави екрана изключително чувствителен на допир – таблетът разпознава тъч командите лесно и бързо.

Характеристики

RevoPad T 10 характеристики

Хардуерът на RevoPad T10 го прави подходящ за работа в Интернет, гледане на видео съдържание, слушане на музика и др. T10 има вграден WiFi модул, но е възможно да използвате 3G връзка през външен 3G модул с помощта на USB преходник, което практически прави ползването на интернет връзка неограничено. За добрата му производителност  RevoPad разчита на популярния Cortex A9 процесор, който достига  1GHz работна честота.  

Системната памет в RevoPad T10 e 512MB. Която му е достатъчна за стандартните занимания с него. Вградената памет на таблета е 8GB на която може да съхраните стотици снимки и много видео, като micro SD слотът за карти позволява да се добави още пространство(до 32GB/64GB). Интерфейсът на устройството предлага няколко опции за свързване – micro USB порт, mini HDMI порт и 3.5-милиметров жак за слушаки.  Операционната система на RevoPad е  Android , версия Jelly Bean 4.1.

Техническите му характеристики го правят чудесен избор за потребители, които имат нужда от таблет основно за забавление – гледане на видео, слушане на музика, сърфиране в интернет и други. Таблетът има една камера, която е в предната част над дисплея и предлага 0.3MP качество на изображението. Батерията с 2500mAh капацитет разполага със сравнително дълъг живот, така че можете спокойно да изгледате някой филм докато сте на път. Цената, на която се предлага на пазара е съвсем достъпна – 139лв. RevoPad T10 може да купите от Магазин на REVOPad в Парадайс Мол, Ниво 1, над централен вход. По - нетърпеливите от вас,  могат да посетят  официалния сайт RevoPad.com и просто да натиснат бутона купи или да разгледат още интересени  предложения на бранда.

Сподели