Таблет в училище

От REVO Pad 23 февруари 2014 3557 прегледа

таблет в училищеПочти по същия начин изглежда еволюцията на компютъра. Не беше много далеч времето, когато персоналните компютри имаха дръжки за по-лесно пренасяне, но за по-малко от 10 години вече имаме възможността да разнасяме със себе си по няколко компютъра - смартфон, таблет, лаптоп. Именно развитието на технологиите ги прави мобилни и достъпни.

Размишлявайки на тема развитие на технологиите и човешкия род, няма как да не си спомним легендите за българските програмисти от близкото минало. Логично е да си зададем въпроса защо няма нови легенди. Обяснението е просто. През 80-те години в огромен брой училища в България имаше поне по една класна стая оборудвана с компютри. Не бяха малко и кварталните клубове "Компютър". Сега използването на компютри и таблети в образованието е стандарт, но не и в България, което определено трябва да се промени.

RevoPad  има амбиция активно да участва в тази промяна. Ние вече имаме успешен опит с модели таблети RevoPad предназначени за образователни цели в няколко страни. Нашите модели са изключително подходящи за ученици и студенти най-вече поради високото си качество и надежност, безупречното сервизно обслужване и изключително изгодна цена.

Очаквайте специалните програми и отстъпки на RevoPad, предназначени за ученици и студенти.

Сподели