Телефон за музика

От REVO Pad 17 септември 2014 5032 прегледа

Телефон за музикаКои смартфони са подходящи за музика? Всички? Да, всички естествено, но всеки с различно качество. Много компании създадоха смартфони специално за музика.

В последствие добрият звук се превърна в стандарт. Ние смело можем да кажем, че RevoPhone K850 KitKat Octacore надвишава този стандарт и предлага много добро музикално изживяване. Смарфонът предлага качествен звук с добра честотна лента и добра линейност. Усилвателят е добре баклансиран, с нисък шум, и минимум изкривявания. В резултат на това RevoPhone K850 KitKat се нарежда сред предпочитаните смартфони за слушане на музика.

Въпреки, че тегленето на музика, познато и като "сваляне на музика" от интернет, вече е  отживелица, в RevoPhone K850 можете да съхраните над 2000 песни със средна продължителност, а ако пък предпочитате да слушате музика онлайн, то  имате всичко необходимо за това. В комплекта на RevoPad K850 има качествени слушалки, а ако искате още по-високо качество, то можете да тествате хитовите слушалки RevoBeats

Сподели