Топ 10 безплатни игри за Android

От RevoPad 04 март 2014 18345 прегледа

Направихме списък с топ 10 безплатни игри за Андроид, които може да свалите от Play магазина на Google. Тези игри могат спокойно да се конкурират с тези, които играеш на своя десктоп компютър.

Hay Day

 Hay Day

Любимата на малки и големи виртуална ферма. Отглеждай и продавай на приятели своята продукция. Приготвяй разнообразни ястия и се забавлявай с домашните любимци. Вградения чат позволява да общуваш лесно със съседите и да обменяте опит.

The Hobbit: Kingdoms

 The Hobbit: Kingdoms

Битката за средната земя тепърва започва. Гандалф, Билбо, Торин и хиляди други играчи изискват твоята помощ в унищожаването на гоблините. Играй като елф или джудже. Изгради своя град и започни да неутрализираш гоблините.

Unroll Me

 Unroll Me

Unroll Me  е интересна и занимателна игра. Целта е да навигираш бялото топче от началната му позиция до червения блок като преместваш препятствията по пътя му.

LEGO City My City

 LEGO City My City

Лего градът има нужда от твоята помощ. LEGO  City My City  е забавна аркадна игра, в която може да си пожарникар, полицай или пилот. Гаси пожари, спасявай корабокрушенци или хващай престъпници.  Помагай на жителите на града.

Despicable Me

Despicable Me 

Обичаш банани? Това е подходящата игра за теб. Играй като жълтият служител на злодеят Гру. Целта е да събереш възможно най-много банани, като избягваш препядствията поставени на пътя ти.

Play Tennis

 Play Tennis

Стани тенис шампион. Играта е лесно управляема, а забавлението гарантирано. Опонент може да избереш от 12 държави с различни нива на трудност.

Logo Quiz – Brands

 Logo Quiz – Brands

Всяка марка имо свое лого. Ежедневно ги виждаме на продуктите, които използваме, но доколко сме ги запомнили. Разпознайвай лога от цял свят с играта Logo Quiz – Brands. За да е още по-интересно има таймер за обратно отброяване.

Намерете думите

 Намерете думите

Колко думи можеш да напишеш от 7 букви? С играта „Намерете думите“  сравни своите резултати с тези на твоите приятели! Стани номер едно, като намериш възможно най-много думи от 7 разбъркани букви!

Jigty Jigsaw Puzzles

 Jigty Jigsaw Puzzles

Сглобявай пъзели на своя таблет. Jigty Jigsaw Puzzles предлага голяма галерия от картини. Сам избираш броя на елементите на пъзела. Всяко парче е уникално, а най-голямото предизвикателство е да подредиш предварително завъртяни елементи.

Free Racer

 Free Racer

Адреналинът е гарантиран със състезателната игра Free Racer. Избери писта и играй срещу противници. По пътя има множество препядствия, които трябва внимателно да избегнеш, за да не повредиш колата.

Забавлявай се с таблетите RevoPad, като сваляш безплатни игри за Андроид от Play Store. Инсталирането е бързо и лесно. Забавлението -гарантирано.

Сподели