Top 10 игри за Android за таблета RevoPad T10

От RevoPad 26 март 2014 7551 прегледа

Най-популярните забавления

Ако все още се колебаеш дали да избереш RevoPad T10 за твоето дете, верният отговор е ДА! Таблетът е изключително здрав, корпусът му е изработен от висококачествена пластмаса, а характеристиките му го правят подходящ за всякакви игри. Нека ти покажем някои от най-популярните игри, които могат да те забавляват по всяко време:


Aspahlt 8

Aspahlt 8

Aspahlt 8 е игра за любителите на високия адреналин и състезанията с коли. Забавлявай се с динамични, високоскоростни въздушни каскади и развивай своите умения за шофиране. Притежавай истински автомобил мечта и се наслади на феноменалната графика, която прави екстремните състезания толкова реални!


Subway Surf

Subway Surf

Subway Surf – Ако в теб все още има един малък палавник, тази игра е за теб! Помогни на пакостника да избяга от сърдития инспектор и неговото куче, като се пазиш от идващите влакове и другите препядствия по пътя. А ако все пак те хванат помни, че винаги има следващ път!


Despicable me

Despicable me

Despicable me е игра, направена изцяло по филмчето „Аз, проклетникът“. Превъплати се в някой от жълтите миниони и покажи колко голям пакостник можеш да бъдеш! Тичай по цялата лаборатория, мола, квартала и къде ли още не и се срещни лице в лице с най-големите си врагове! Ако адреналинът от състезанията не ти е достатъчен винаги можеш да се състезаваш с твоите приятели. Виж кой е по-добър и разбий всички рекорди!


Benji Bananas

Benji Bananas

Benji Bananas – Обичаш ли банани? Да? Маймунката Бенджи също! Защо не помогнеш на Бенджи да събира банани, докато разкривате заедно света на дивите джунгли? Използвай силата която имаш и скачай от клон на клон като се стараеш да събереш колото можеш повече от вкусния плод. Само гледай да не ти се завие свят от толкова скачане!


Скрабъл

Скрабъл

Скрабъл е развлекателна игра на дъска, която развива уменията за комбинативност. Трябва да се съставят думи от отделни букви. Използват се плочки, върху които има написана буква от азбуката, както и броят точки, които тя носи на този, който е поставил върху таблото. Целта на играта е да се състави дума от плочките, които държи всеки играч, като задължително условие е думата да се съчетае с някоя или някои от вече написаните думи по талото.


Table Tennis 3D

Table Tennis 3D

Table Tennis 3D – Невероятната 3D графика, реалистичните физически детайли и силните опоненти правят тази игра най-добрата игра за тенис на маса. Плъзни пръста си по екрана, за да удариш топчето и ще имаш усещането че играеш истински тенис на маса! Играй в международната лига, тествай уменията си в турнирите или изгради цяла тенис кариера като накрая станеш шампион! Добър ли си на тази игра? Сега е момента да разбереш!


Cartoon Quiz

Cartoon Quiz

Cartoon Quiz – познаваш ли всички анимационни герои? Cartoon Quiz e забавна и пристрастяваща игра, която е направена като предизвикателство, а именно да познаеш имената на колкото можеш повече герои за 60 секунди. Ако е затрудняваш винаги можеш да си пуснеш Cartoon Network, за да си припомниш популярните образи.


Castle Clash

Castle Clash

Castle Clashако си падаш по стратегии извоювай своята победа в играта Castle Clash! Със над 30 милиона играчи, играта е една от най-пристрастяващите стратегии за Андроид. В брилиянтен микс от бързо протичащи стратегии и вълнуващи битки, Castle Clash е игра, която е перфектно балансирана и в която можеш да наемеш легиони от силни войни и да водиш цели армии от митични същества- големи или малки. Извоювай своя път към върха и стани най-великия войн в света на Castle Clash!


DragonVale

DragonVale

DragonVale Искаш да имаш свое новоизлюпено драконче? Играй DragonVale и отгледай, възпитай и храни своите любими дракончета! Само внимавай да не се пристрастиш!


Justin knights School

Justin knights School

Justin knights School - Вероятно и ти, като всички други, винаги си се възхищавал на смелостта на рицарите от историите, които си чувал. Сега имаш възможност да се докоснеш до тази сила - помогни на Джъстин да стане рицар! В нивата на тази игра ще трябва да докажеш своята смелост, пъргавост и хитрост! Премини по пътя, като внимаваш за опасни капани и на края на всяко ниво ще получиш част от бронята на дядо си. Ще успееш ли да събереш всички части?

Вероятно се сещаш за още десетки игри, които можеш да имаш на този таблет. Напрегни съзнанието си, изпитай адреналина и се отдай на емоциите с различните приключения на новия таблет RevoPad T10.

Сподели